soorten vakanties Griekenland

De Griekse eilanden zijn allemaal prachtig en een vakantie op de eilanden is dan ook zeker aan te raden. Per eiland zijn er weer verschillende mogelijkheden en je kunt er ook veel verschillende dingen doen. Ontdek meer over de Griekse eilanden.

Op vakantie naar de Griekse eilanden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden om je vakantie naar de Griekse eilanden in te vullen. Belangrijk is dat je hier vooraf goed over nadenkt, zodat je optimaal kunt genieten van je vakantie. Vragen die je hierbij aan jezelf kunt stellen:

  • Waar wil ik heen?
  • Wat wil ik zien?
  • Hoelang wil ik blijven?

Reizen naar de Griekse eilanden

Bijna alle soorten vakanties zijn wel mogelijk om de Griekse eilanden. Heerlijk zonnen aan het strand kun je op bijna alle eilanden wel, maar de Dodekanesos eilanden hebben de meeste zonuren en het eiland Rhodos is het warmste Griekse eiland. Wil je liever wandelen tussen prachtige natuur, dan ben je op Lesbos op het goede eiland. Het eiland heeft prachtige flora en fauna. Om de typische witte huisjes met blauwe luiken en de prachtige blauwe zee te zien, kun je het beste een bezoek brengen aan de Cycladen eilanden. Op de Sporaden vind je de meeste cultuur en voor watersport ben je op alle eilanden op de goede plek. Er is dus voor iedereen wel iets te doen.

Goedkoop op vakantie

Een vakantie naar de Griekse eilanden is goedkoop. Griekenland is een land waar alles een stuk goedkoper is dan in Nederland en ook de vluchten naar het land zijn goed betaalbaar. Afhankelijk van hoe luxe je wilt vliegen natuurlijk. Maar bij de goedkopere vliegtuigmaatschappijen vlieg je al vanaf €50,- naar het prachtige Griekenland. Ook het leven verder in Griekenland is goed betaalbaar, voor weinig geld kun je een heerlijke vakantie naar de Griekse eilanden krijgen.

Soorten vakanties

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor een vakantie naar de Griekse eilanden. Lees verder voor alle soorten vakanties:

Voor een Fly Drive vakantie ben je op de Griekse eilanden ook op het juiste adres.

Boek je eigen reis naar de Griekse eilanden: kies zelf je vlucht, hotel en auto

Plan je eigen reis