Plan zelf je reis naar de Griekse eilanden

Een vakantie naar de Griekse eilanden kun je ook gemakkelijk zelf samenstellen. Kies de vlucht uit die je wilt en kies dan voor de overnachting. Je kan dan gemakkelijk zelf bepalen hoe duur je iets wilt maken en daarnaast kun je je vakantie helemaal volledig bij jou aan laten sluiten. Als je graag een eiland zelf wilt verkennen, is het handig om een auto te huren. Ook dit kun je vooraf gemakkelijk regelen.

Heb je liever een vooraf georganiseerde reis? Boek dan je reis bij een reisorganisatie.

Gebruik de volgende vergelijkingssites om jouw reis zelf samen te stellen

Vliegtickets

Boek een goedkope vliegticket bij één van onderstaande organisaties

Momondo

Momondo is een gratis, onafhankelijke online vluchtenvergelijker, die volledig transparante prijzen aanbiedt in deze markt. Goedkope vliegtickets van duizenden vliegmaatschappijen en allerlei reiswebsites vind je op Momondo. Vergelijk de prijzen en boek direct jouw goedkope vlucht naar de Griekse eilanden.

Overnachtingen

Hier vind je websites die luxe hotels, resorts en goedkopere kamers aanbieden. Bekijk het aanbod!

Trivago

Bij Trivago kun je uitgebreid zoeken en vergelijken. Ze helpen je bij het vinden van je ideale hotel, door totale transparantie te bieden als het gaat om de online hotelmarkt. Het team van meer dan 950 entrepreneurs vanuit alle uithoeken van de wereld, staat elke dag klaar om een hotelzoekmachine te realiseren die rechtdoorzee is, snel en zonder fouten.

Auto huren

Bekijk hier de aanbieders van huurauto’s op de Griekse eilanden.

auto huren griekenland

Tui Cars

Tui Cars is een dochteronderneming van de bekende reisorganistaie Tui. Huur eenvoudig je huurauto via Tui Cars en profiteer van de zekerheden van Tui. Bij Tui Cars heb je een uitgebreide dekking door verzekering en transparante prijzen. Bekijk het aanbod huurauto’s van Tui Cars in Griekenland

Sunny Cars

Via Sunny Cars reserveer je de ideale huurauto voor jouw vakantie in Griekenland. Sunny Cars is al jaren één van de grootste onafhankelijke Europese aanbieders in autohuur. Ze werken (inter)nationaal samen met alleen de allerbeste partners en daardoor kies je uit een enorm aanbod aan huurauto’s en verhuurlocaties.